Ännu en novell

Häromdagen fick jag besked om att jag har kommit med i ytterligare en novellantologi utgiven av Ariton förlag. Av 200 bidrag har 32 noveller valts ut, varav min är en. 
    Boken som heter "Över en fika i Svea rike" och handlar om sånt som skrämmer oss, kommer ur i december. Det innebär att jag har får tre noveller utgivna under 2017. Jag får nästan nypa mig i armen för att förstå att det är sant. 
    Är mycket lycklig!
    Min berättelse heter "Pojke 6 år försvunnen" och utspelar sig på en skola. Jag skrev berättelsen på en och en halv timme precis innan deadline kl 24:00 eftersom vi hade varit på resande fot i två veckor. Men berättelsen var redan klar i mitt huvud. Idéen till novellen baseras på händelsen för tre månader sedan när jag fick ett telefonsamtal från en av mina söners fritidspedagoger. 

Idag var vi i Uskavi. Det var skönt med en utflykt efter en intensiv vecka med terminsstart i skolan och att få lära känna en ny klass.