Bok nr 3

Idag började jag att spåna kring bok nr 3 i serien Uppdrag i Athirion. Det jag vet är att huvudpersonen är den yngsta brodern i syskonskaran, Arvid. Arvid betyder Örnskogen och det är en plats som ska finnas i berättelsen. Ända till alldeles nyligen trodde jag att boken skulle heta just Örnskogen, men jag har ändrat mig. Varje bok ska ha ett namn kopplat till vapen eller utrustning/rustning. Där inspirerar Guds vapenrustning som finns att läsa i Efesierbrevet 6. 
Jag tror att det blir fyra böcker, en bok för varje årstid. 

Bok 1, Draksvärdet - sommar (Andens svärd)
Bok 2, Kristallhjälmen -höst (Frälsningens hjälm)
Bok 3, Silverbältet - vinter (Sanningens bälte)
Bok 4, Eldskölden - vår (Trons sköld)

När jag samlar inspiration och idéer hjälper bilder och foton mig väldigt mycket. Pinterest är en app som jag tycker mycket om när jag samlar idéer. Där har jag hittat en plats som sätter igång min fantasi för denna bok: Dolomiterna i Italien. Jag får se om jag får med mig familjen dit i sommar. Det vore fantastiskt. 

Det känns spännande att ännu en gång få gå från några få tankar till en hel berättelse. Följ gärna med mig på den resan. 

Länk till min Pinterest-profil hittar du längst ner på sidan. Anslagstavlan med inspiration till denna bok heter ”Örnskogen”.