Bokrecensioner Kristallhjälmen

Jag har fått några riktigt fina recensioner av Kristallhjälmen. Här kommer de:
Du skriver så fint, både språket och innehållet, och jag ville inte lägga boken ifrån mig. Personerna är inte bara onda och goda och du får fram det så bra. Och så har du ju bästa inspirationskällorna där hemma, något jag verkligen gillar är att du tagit med alla tre pojkarna i dina berättelser, att de ska få en huvudroll var. Så roligt för dem också! Det märks förresten att du inspirerats av Englandsresan (Angelica)


”Har läst två böcker för unga, skrivna av Malin Wennerhult (en fd kollega) Vill själv läsa innan jag ger bort som gåva. Riktigt bra böcker med fantasifulla berättelser, spännande fiktion med uppmuntrande sensmoral och flyt i språket! Imponerad av denna debut!
Ger bort med glädje!
Så bra skrivet att jag, trots min ålder, hade behållning själv av läsningen!
Det ger högt betyg!Intge för att jag känner författaren. Hade jag int tyckt så har hade jag inget skrivit.” (Stefan Claar)

”Nu har jag läst din fantastiska bok Malin! Tänkvärd, spännande och fängslande!!! Ser fram emot trean!” (Emelie)
Och här är ett utdrag ur den viktiga recensionen från Bibliotekstjänst:
”Mörka krafter har tagit makten i Athirion. Landets fiender skall förgöras, främst drakarna. Ville känner sig ofta orättvist behandlad. /.../ Viljan att få tillhöra är stark och det skildras fint och trovärdigt av författaren Malin Wennerhult. Dramatik varvas med vänlighet, både spännande och fantasifullt.” (BTJ-häftet nr 14, 2019. Lektör Kerstin Hagstrand-Velicu)