Fina recensioner

Idag hittade jag två fina recensioner om mina första två böcker  de gjorde mig väldigt glad  läs dem i sin helhet via länkarna  


”Malin Wennerhult var för mig en ny bekantskap och det är en trevlig sådan. Hon skriver fint och rafflande, lägger snyggt ut ledtrådar och hugger av kapitel med cliffhangers så att jag kan stanna upp och undra vad som ska hända näst.

Det är klassisk fantasy med såväl yttre som inre resa och jag tror aldrig att jag gillar fantasy, men detta är så bra!”

En annan sak som gjorde mig glad med recensionerna var att hon uppmärksammade relationen mellan syskonen. Det är fantastiskt att ha syskon. Men det innebär också en konkurrenssituation och risken finns att syskon jämför sig alltför mycket med varandra. Det försöker jag beskriva i mina böcker om bröderna Ossian, Ville och Arvid. 

Så här skriver recensenten:
”Hela tiden (i första boken) önskade Ossian att han varit mer som Ville men när vi får läsa Villes bok ser Ville inte att han har några förtjänster. I stället är Ville en skör kille som tycker att han får skit för allt. Visst händer det saker kring honom men Ville upplever också att han får stå till svars även för andras misstag och fel.”

https://barnungdomsbloggen.wordpress.com/2019/05/22/draksvardet-av-malin-wennerhult/https://barnungdomsbloggen.wordpress.com/2019/11/06/kristallhjalmen/