Gott nytt år

Detta år kommer framför allt att bli ihågkommet som det år då vi förlorade vår pappa Per Axelsson, hastigt och helt oväntat. Hans död ger sorgkant åt alla andra händelser, både före och efter.

Men det är också året då det blev ännu tydligare vad som egentligen är viktigt: våra relationer. Sorg är bara en annan sida av kärlek. Utan kärlek, ingen sorg. Men utan kärlek blir livet inte heller riktigt meningsfullt.

2019 är också året då jag fick två böcker publicerade: Kristallhjälmen och Eldskölden. Därmed är serien "Uppdrag i Athirion" fullbordad. Jag har inga planer på att skriva mer fantasy de närmaste åren. Men jag hoppas att de tre böckerna ska hitta många läsare under lång tid framöver. Ett av de finaste betygen jag har fått är Angelica som skrev: "Du har överträffat dig själv! Och jag tror att dina böcker behövs." Det är ju vad jag tror också: att mina böcker kan betyda något. Min önskan är att böckerna ska hjälpa barn att tro på sig själva, men också hitta tryggheten i att de inte är ensamma. Athir (skaparen/Fadern)  står på deras sida och viskar tröst, mod och hopp i deras inre. 

Nu ser jag fram emot 2020!