Orange bokhög

Veckans boktips går i färgen orange. Jag trodde inte att jag skulle hitta några böcker i den färgen men det blev ändå en liten hög. 
Här är några favoriter:
  • ”Livet jag längtar efter” av John Ortberg. Detta är en bok som fick mig att slappna av. Det är inte en självhjälpsbok som gör en stressad av alla måsten och listor. Istället ger den konkreta råd hur man snarare kan skala av livet och komma åt det som verkligen spelar någon roll. 
  • ”En dag” av David Nicholas. En roman som berättar vad som händer i två personers liv den 15 juli år efter år. Deras liv flätas ihop och de utvecklas på olika sätt. En gripande bok som stannar kvar länge. 
  • ”165 dagar” som handlar om Daniel och Paulina Brolin och deras tid som kidnappade. Jag minns de där 165 dagarna så väl eftersom de är vänner till mig från Västeråstiden. En bok om tro, hopp och att skapa en kärleksfull vardag mitt i helvetet. 
  • 1973 Jag behöver inte säga mer. Det var ett fint år. ;)