Presentation

Det här är jag. Malin 46 år. Just nu är jag lite mer vinterglåmig än på bilden.

Denna termin kommer att bli spännande. Alldeles nyss pratade jag nästan tre timmar i telefon med min närmaste kollega Lisa som jag jobbar med skolutveckling och skolledning med (tre timmar borde väl innebära att jag inte har telefonskräck längre!) Det är alltid inspirerande att prata med henne. Denna termin kommer jag inte att undervisa. Jag älskar att undervisa, men det ska samtidigt bli skönt att inte behöva vara lika splittrad på jobbet.

På hemmafronten har jag och min man tre pojkar. Varannan helg har vi en liten kille till som vi är kontaktfamilj åt. Fram till nu har barnen knappt haft aktiviteter på vardagarna, för vi tror på att vi behöver återhämtning och tid tillsammans i första hand. Jag tror att barnen behöver både kvalitetstid med sina föräldrar men kvantiteten av tid är också viktig. Jag älskar att vara hemma, sitta i soffan med pojkarna, gå promenad och hitta på utflykter tillsammans med familjen. Nu har det dock blivit lite mer aktiviteter, men en av dem är orientering som jag och pojkarna är med på tillsammans. 


Ofta har jag fått frågan hur jag har tid att skriva böcker, eftersom jag jobbar heltid och har familj. En orsak kan vara att jag aldrig tittar på serier och tycker inte om att shoppa. Dessutom är skrivande återhämtning, verklighetsflykt och terapi för mig. Men tro inte att jag är ett under av effektivitet. Jag är jag fantastiskt bra på att lata mig också.