Spännande böcker till dina barn

Är du på jakt efter en spännande bokserie till barn? Vill du hitta något att sätta i händerna på barn som kommit igång att läsa men fortfarande behöver lite större text och korta kapitel. Då kan ”Uppdrag i Athirion”-serien vara det du söker.
  • Tre bröder
  • Tre olika personligheter
  • Tre uppdrag
Följ med Ossian, Ville och Arvid när de upplever varsitt äventyr i landet Athirion. De får utmana sina rädslor och besvikelser. De kämpar mot hat och ondska. De får vänner för livet och upptäcker saker om både sig själva och sina bröder. Det är spännande böcker utan att för den skull vara läskiga. 

Böckerna har fått höga betyg av Bibliotekstjänst ((Draksvärdet fick helhetsbetyg 5/5!) och har därför köpts in av bibliotek i hela Sverige.

Skaffa böckerna till ditt skolbibliotek eller till klassen. Boken passar utmärkt till högläsning eller som enskild läsning för barn som kommit igång att läsa. ”Perfekt som första kapitelbok”, skriver Bibliotekstjänst. Kapitlen är korta och de flesta kapitlen har en spännande cliffhanger för att barnen ska vilja fortsätta läsa. Om barnen gillar en bok har du två böcker till att sätta i händerna på dem.

Du kan köpa dem direkt av mig, från förlaget www.semnos.com eller från internetbokhandlarna. Meddela mig om du vill köpa en klassuppsättning så ska jag ge dig ett bra erbjudande. 


Jag hoppas att mina böcker ska hitta många nya läsare i höst. Läs mer om böckerna här