Till mina pojkar

Det här är min man och våra tre söner. Våra pojkar O, V och A är helt olika varandra. De har olika personligheter, olika intressen, olika plats i syskonskaran, olika roller, olika styrkor och olika utmaningar. 

Var och en av dem behöver uppmuntran, kärlek och stöttning, men de behöver det på olika sätt. 

Jag har skrivit bokserien Uppdrag i Athirion för dem. De får varsin bok där de får möta en huvudperson som liknar dem lite (eller mycket!). Jag har skrivit böckerna för att de ska förstå att de är viktiga och inte behöver jämföra sig med andra. Men också för att de ska förstå varandra lite bättre. 

Glädjande nog har jag fått rapporter från andra unga läsare som känner igen sig i någon av karaktärerna och dessutom känner igen sina syskon. Så jag tror att jag har beskrivit på ett rättvisande sätt.

Fortsätt gärna att berätta när ni eller era barn har läst någon av böckerna. Det är väldigt uppmuntrande.