Två och ett halvt år sedan första blogginlägget

För två och ett halvt år sedan började jag skriva denna blogg. Så här i efterhand är jag glad över att jag började exakt då. Jag hade precis skrivit klart berättelsen Draksvärdet och skulle börja med redigeringen. Sedan får läsaren följa med mig hela vägen: från den nervösa stunden när jag vågade skicka iväg manuset till förlag, de första refuseringarna och fram till idag.

Nu har jag skrivit en hel fantasyserie som köps in av bibliotek över hela Sverige och som verkar ha goda försäljningssiffror även för övrigt (hur bra får jag veta om några veckor av förlaget). Och jag har precis börjat ett mycket större bokprojekt: en vuxenroman.

Detta kunde jag inte drömma om i min vildaste fantasi när jag skrev mitt allra första blogginlägg: ”Sommarlov” 26 juli 2017
”Manus inskickat” 11 januari 2018
”Första refuseringen” 1 februari 2018
Besked om utgivning 6 april 2018